+34 93 830 65 35 info@artessalut.com

Dietètica i Nutrició Humana

Què entenem per dietètica i nutrició?

De vegades es tendeix a pensar que el treball de dietista – nutricionista es limita a prescriure dietes per aprimar, però la meva tasca és molt més extensa i va molt més enllà. 

Penso que no n’hi ha prou d’elaborar les millors dietes o resoldre els possibles dubtes, sinó que, un dels majors reptes està en l’acompanyament dels pacients per tal d’aconseguir els seus objectius. Per aquest motiu també em vaig especialitzar en Coaching Nutricional, ja que la millor dieta no serveix de res si no ets capaç de seguir-la.  

Considero que l’acompanyament emocional i constant durant qualsevol dieta, pel motiu que sigui, estan sempre presents en el meu treball. Així doncs, no només aporto coneixements i educació nutricional, sinó també motivació, consciència, estratègies i eines per poder assolir els canvis desitjats en els meus pacients de manera satisfactòria i permanent. 

Crec fermament que la salut comença per una bona alimentació adaptada a cada edat i etapa de la vida. “Transmetent aquest missatge, corregint els errors i ensenyant a la població a com fer-ho, assegurem les bases per arribar a formar part d’una societat amb menys malalties.” 

“LA BONA ALIMENTACIÓ I LA PREVENCIÓ DE CERTES MALALTIES EN ELS MEUS PACIENTS SÓN LES MEVES PRINCIPALS LÍNIES DIRECTRIUS” 

Quines dietes personalitzades hi podem trobem? 

  • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
  • Dietes terapèutiques (diabetis, hipertensió, colesterol, àcid úric, anèmia…).
  • Sobrepès i obesitat.
  • Alimentació durant l’embaràs i lactància.
  • Alimentació en la menopausa.
  • Alimentació vegetariana.
  • Alimentació infantil.
  • Trastorns alimentaris. 
  • Alimentació equilibrada. 
  • Nutrició esportiva.

“El meu objectiu principal com a dietista-nutricionista és l’educació nutricional, canviant i millorant els hàbits nutricionals de les persones, perquè l’alimentació saludable no sigui un remei puntual per resoldre un problema de salut, sinó que formi part dels hàbits diaris de cadascú”.

Qui és la professional que s’encarrega de la diatètica i la nutrició?

Mònica Giménez Vilalta, és dietista – nutricionista, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. 

“En els meus més de 20 anys d’experiència he treballat tant amb adults com amb nens atenent a centenars de persones amb necessitats nutricionals diverses.” 

artessalut_mònica

Contacte amb nosaltres

Telèfon cites

+34 93 830 65 35

Correu electrònic

Adreça

C/ Barcelona, 54

08271 Artés (Barcelona)

Instagram

@centrepodologicartessalut